Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

02/06/2016

Accu Asus g750jh

De specificaties van de Asus Transformer Mini zijn naar buiten gebracht. De tablet is momenteel te vinden op de Computex-beurs in Taipei. Eerder deze week kondigde de fabrikant de kleine Windows 10-tablet al aan, zonder de specs direct vrij te geven.

Asus heeft deze week nieuwe modellen in de Asus Transformer-lijn aangekondigd, Accu Asus g75vx namelijk de Asus Transformer 3 en Transformer Pro 3, maar ook de Asus Transformer Mini. In het persbericht stond maar weinig over de laatstgenoemde, maar dankzij de Computex-beurs in Taipei weten we inmiddels wat we mogen verwachten van het apparaat. De kleine Windows 10-tablet staat namelijk op de beursvloer.

batterij voor Asus G75VX

  • 10,1-inch, 1280 bij 800 pixels
  • Intel Atom x5-Z8350 Cherry Trail-processor
  • 2GB of 4GB aan werkgeheugen
  • Tot 128GB aan interne opslagruimte
  • Micro-usb, micro-hdmi, micro-sd
  • 802.11ac wifi
  • Vingerafdruklezer

Mobile Geeks is er tijdens Computex in Taiwan in geslaagd om zijn hand te leggen op de Asus Transformer Book T101. Het gaat om een 2-in-1-tablet die voor een budgetprijs op de markt wordt gebracht. Accu Asus g750 En alhoewel we een week terug al het een en ander naar buiten konden brengen over de nieuwe tablet, heeft het eerdergenoemde medium nog meer details te pakken gekregen.

Nadat Mobile Geeks de tablet even in zijn handen heeft gehad, wist het medium de nodige details naar buiten te brengen. Het gaat om een 10 inch tablet met een beeldschermresolutie van 1280×800. Daarnaast beschikt het apparaat over een afneembaar toetsenbord. De tablet gaat draaien op een Intel Atom x5-Z8300 processor en beschikt over 2GB werkgeheugen. Asus schijnt de 2-in-1 tablet, in tegenstelling tot eerdere berichten, in drie varianten op de markt te brengen. Accu Asus g750jw Zo kunnen liefhebbers kiezen voor een opslagcapaciteit van 32GB, 64GB of 128GB.

De Computex is bezig in Taipei, een grote beurs waar de nieuwste technologieën en producten worden getoond. ASUS vond dit evenement het moment om een nieuwe virtual reality-bril te presenteren en we zien gelijkenissen met andere apparaten. Het apparaat doet namelijk veel denken aan de Gear VR-brillen van Samsung, maar heel veel meer informatie is er niet bekend.

Het lijkt te gaan om een bril waarbij een smartphone fungeert als scherm en waarbij de processorkracht wordt gebruikt en dus geen standalone-bril zoals de HTC Vive of Oculus Rift. Accu Asus g750j Ook vallen de lederen bandjes op die mij gelijk deden denken aan de eersteZenWatch van het bedrijf, aangezien die ook van bruin leer waren.

Er lijkt geen ondersteuning te zijn voor het nieuwe Daydream-platform van Google en aan de zijkant van de bril zijn enkele knoppen aanwezig om bijvoorbeeld door de menu's te kunnen scrollen. Het geheel lijkt van metaal gemaakt te zijn, maar het zal gaan om polycarbonaat met een metalen look, Accu Asus g750jh omdat het geheel anders wel heel zwaar wordt. Eerder deze week presenteerde de fabrikant ook al drie nieuwe ZenFones op de beurs, maar of deze compatibel zijn met de ASUS VR is nog de vraag.

De fabrikant liet eerder nog weten meer te zien in augmented reality dan virtual reality en ook zou er dit jaar nog een AR-headset gepresenteerd moeten gaan worden. Wanneer dat moet gaan gebeuren is nog de vraag, op de Computex zal dat zeer waarschijnlijk niet meer het geval zijn.

Les commentaires sont fermés.